Annonsera på cannabisifokus.se

Här kan du annonsera/marknadsföra Dig eller ditt företags tjänster och produkter. Vi erbjuder en mängd olika annonspaket, med priser från 5000 kr/månad med minst 10 000 visningar. Om du verkligen vill nå ut så erbjuder vi ett exklusivt annonspaket (webbplats, nyhetsbrev, fysisk utgåva) med en räckvidd på mer än 1,2 miljoner läsare/visningar per år,
pris från 420 000 kr.

Våra erfarna marknadsföringsexperter och annonseringsrådgivare hjälper Dig att hitta det annonspaket som passar dig, ditt företag, vara eller produkt bäst.

Cannabis i Fokus är till största del annonsfinansierad. Vår ambition är att bli den största branschtidningen för cannabis i Sverige.

Börja din marknadsföring och annonskampanj hos oss redan idag. Kontakta annonsavdelningen.

Tidskriften Cannabis i Fokus avböjer annonser och annonsörer enligt följande: Verksamheter, företag och bolag med verksamhet som innefattar: Kreditgivning med hög ränta. Spel och dobbel, spel om pengar som till exempel drivs av IOGT-NTO:s ”Miljonlotteriet” alla typer av
casinoverksamhet. Alkohol reklam oavsett om ”ölen” innehåller alkohol eller ej. Alla typer av annonsörer som ingår i koncern som sysslar med vapen och eller ammunition. Alla företag eller bolag och verksamheter i odemokratiska områden och eller som exploaterar låga löner och fattiga nationer samt inte följer internationella miljö och hållbarhetsprinciper, lagar, regler, avtal och rekommendationer.

Del av överskott av verksamheten går till ideella och politiska organisationer som verkar för medicinsk cannabis.

Alla priser är exklusive moms och eventuell reklamskatt.


Alla annonsörer behöver inte betala, det med olika anledningar, till exempel så får ideella organisationer och samhälls hjälpande verksamheter kostnadsfria exponering på webbplatsen. I vissa fall så får ”nära anhöriga” till cannabisifokus.se eller sammarbetspartners gratis annonsering. Prova på och demo annonser är synliga på sidan utan att annonsören debiteras någon kostnad. Demo annonser förekommer på webbplatsen för att nya annonsörer ska få en god känsla avseende kvalitet, annonsplaceringar, visningar och klick frekvens. För transparens mot allmänhet och annonsörer så har vi märkt dessa ”gratis” annonser med en bokstavskod i nedre högra hörnet som motsvarar följande betydelse: Good Purpose: Gope. Free Test Demo: Ftd. Business Partner: Bpa. Har din annons exponerats kostnadsfritt på webbplatsen och annonsering uppfyllt mål och syfte. Önskar du av exponering eller annonsmaterialet behöver justering, vänligen kontakta vårt annons team.

Senaste nyheter