Tävlingen Rullar vidare
-Vinn en resa till Amsterdam

Rulla med Otto till Amsterdam med allt betalt och klart för dig och din vän, en weekendresa med många ”pittstop” bland annat blir det besök på världens kändaste och första coffee shop The Bulldog Amsterdam.

Signa upp dig som prenumerant, tipsa en vän att signa sig för prenumeration, så är man med i våra utlottningar av ”Rulla med Otto t-shirts” Vi lottar ut t-shirts varje vecka i våra kanaler som du hittar här: Twitch, YouTube och Facebook.

OBS! det är helt gratis att prenumerera på Cannabis i Fokus.

Prenumererar du redan på Cannabis i Fokus? Då kan du ändå vara med och tävla, så klart! Du går in på ett ”tävlingsinlägg” på våra sociala media kanaler och kommenterar posten med varför du och din vän vill Rulla med Otto i Amsterdam.

Viktigt meddelande till alla er som vinner eller redan vunnit och fått hem sin exklusiva Rulla med Otto t-shirt: Ta en selfie med t-shirten på, posta i dina sociala medier, tagga en vän, @ottoidimman och @cannabisifokus så kan just du vinna en resa till Amsterdam med allt inkluderat betalt och klart för dig och en vän. Följ oss överallt.

Observera att du kommer behöva en Rulla med Otto t-shirt för att vinna högvinsten: en helt GRATIS tredagars Amsterdam tripp med chefredaktör Otto Larsson och Cannabis i Fokus redaktionen, så håll ögon och öron öppna så att du inte missar när vi lottar ännu fler exklusiva t-shirt.

Högvinsten: Gratis weekendresa till Amsterdam är preliminärt satt till våren/ försommaren 2022. Med anledning av att man just nu i många av världens länder och inom EU, nu igen har stängt ned eller planerar nedstigningar och restriktioner, det kan av den anledningen råda reserestriktioner och eller andra rese hinder, därför förbehåller vi oss rätten till att avgöra när i tid det är säkert ur ett hälsoperspektiv att i större sällskap genomföra nöjesresa till Amsterdam. Vi håller er alla uppdaterade genom våra sociala medier, nyhetssajten, nyhetsbrev och i digitala utgåvor.

Följ oss via Facebook på Cannabis in Focus och Cannabis in Focus Forum.

.

Senaste nyheter