Vinn en resa till Amsterdam

Rulla med Otto till Amsterdam med allt betalt och klart för dig och din vän, en weekendresa med många ”pittstop” bland annat blir det besök på världens kändaste och första coffee shop The Bulldog Amsterdam.

Rulla Med Otto, i kväll kan du vinna en exklusiv t-shirt.

Alla nya prenumeranter som signar upp sig idag är med i kvällens dragning av 30 Rulla med Otto t-shirts. OBS! det är helt gratis att prenumerera på Cannabis i Fokus.

Men prenumererar du redan på Cannabis i Fokus? Då kan du ändå vara med och tävla, så klart! Du går in på ett ”tävlingsinlägg” på våra sociala media kanaler och kommenterar posten med varför du och din vän vill Rulla med Otto i Amsterdam.

Tävlingen med högvinsten: Gratis weekend i Amsterdam pågår fram till 1 januari 2022. Alla vinnare kontaktas via e-post.

Viktigt meddelande till alla er som vinner eller redan vunnit och fått hem sin exklusiva Rulla med Otto t-shirt: Ta en selfie med t-shirten på, posta i dina sociala medier, tagga en vän, @ottoidimman och @cannabisifokus så kan just du vinna en resa till Amsterdam med allt inkluderat betalt och klart för dig och en vän. Följ oss överallt.

Observera att du kommer behöva en Rulla med Otto t-shirt för att vinna högvinsten: en helt GRATIS tredagars Amsterdam tripp med chefredaktör Otto Larsson och Cannabis i Fokus redaktionen, så håll ögon och öron öppna så att du inte missar när vi lottar ännu fler exklusiva t-shirt.

Totalt kommer vi lotta ut 420 t-shirts fram till och med januari 2022. Vinnarna av t-shirts lottas genom slumpgenererad lottdragning. Totalt kommer två tävlingsdeltagare att vinna högvinsten en tredagars Gratis weekendresa till Amsterdam. Vinnarna får ta med sig var sin respektive vän helt kostnadsfritt. Dessa vinnare utses av en jury och vinnarna kommer presenteras när tävlingen avslutas i januari 2022.

Högvinsten: Gratis weekendresa till Amsterdam är preliminärt satt till våren/ försommaren 2022. Med anledning av att man just nu i många av världens länder och inom EU, nu igen har stängt ned eller planerar nedstigningar och restriktioner, det kan av den anledningen råda reserestriktioner och eller andra rese hinder, därför förbehåller vi oss rätten till att avgöra när i tid det är säkert ur ett hälsoperspektiv att i större sällskap genomföra nöjesresa till Amsterdam. Vi håller er alla uppdaterade genom våra sociala medier, nyhetssajten, nyhetsbrev och i digitala utgåvor.

Följ oss via Facebook på Cannabis in Focus och Cannabis in Focus Forum.

.

Senaste nyheter