Ägandeskap

Nyhetssajten Cannabis i fokus startades av Aureum Life AB den 20 april 2021. Idag äger aktiebolaget Otto News 2 Educate (org nr:559348-4768) Nyhetssajten och siktar mot börsen. Emissioner, noteringsplaner och prospekt kommer meddelas allmänheten under Q1 2022.

Redaktionen och dess medarbetare jobbar helt fristående och oberoende, det är redaktionen som beställer eller skapar innehållet på sajten. Ytterst är det Redaktionschef, ansvariga utgivare som bestämmer vad som publicerar eller inte.

Bolagsbeskrivning, affärsplan, styrelse, ledningsgrupp och medarbetare samt tidpunkt för notering avseende Cannabis i Fokus kommer presenteras löpande. Cannabis i Fokus tillhandahåller på begäran ett kortare affärsprospekt mot slutet av januari 2022 med syfte att genomföra en så kallad spridningsemission, Det som ett första steg till notering.

Är du intresserad av att delta och vill veta mer, gör en icke bindande intresseanmälan så erhåller du mer info inom kort:

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

Senaste nyheter