David Ortiz lanserar sin egna cannabislinje

Major League Baseball (MLB) Hall of Famer och Boston Red Sox-legendaren David Ortiz lanserar sin egna cannabislinje som förväntas finnas tillgänglig i Massachusetts apotek denna månad, rapporterar Boston.com. 

Ortiz, som under sin karriär var känd som Big Papi, är den första MLB Hall of Famer som lanserar ett cannabismärke. 

Satsningen heter Papi Cannabis och är ett samarbete med Rev Brands. 

Annons
Cannabis i Fokus YouTube

I ett uttalande sade Ortiz att han började använda cannabis efter sin professionella basebollkarriär för att hjälpa till att hantera smärtan från åren av spelande och för att hjälpa till att balansera stressen i hans schema. 

”När jag väl omfamnade blommans flöde förändrades allting. Cannabis har hjälpt mig att slappna av, sova bättre, hantera stress och läka fysiskt efter ett liv som bollspelare, och jag ser fram emot att dela med mig av Papi Cannabis och min personliga resa för att hjälpa människor att förstå fördelarna.” – Ortiz, i ett uttalande.

Sweet Sluggers, förrullade blunts, blir den första produkten i Papi Cannabis sortiment. De innehåller ”Ortiz’ val” cannabis sorter som Black Mamba #7, Lava Cake #7, Motorbreath #15 och Bootylicious #4, enligt meddelandet. Bluntarna är förpackade i traditionella, icke-tobaksvara förpackningar. Ortiz uppgav att han samarbetade med sin dotter vid utformningen av förpackningen.  

”Personligen föredrar jag förrullade bluntar, och de här är speciella för mig eftersom jag kunde samarbeta med min dotter Alexandra om den färgglada illustrationen till förpackningen”, säger han i uttalandet. 

Företaget planerar att som nästa steg lansera vapepatroner, en salva och en choklad som är tillverkad av rättvisemärkt choklad från Dominikanska republiken, där Ortiz är född.  

Ursprungsartikel¨

Författare