På Fredag smäller det, Stockholm Medical Cannabis Conference intar Stockholm

Otto gör sig redo för fredagens konferens, SMCC2022 kommer bli något utöver det vanliga. Nu presenterar vi nya gäster, En författare, en journalist och en politiker bland annat. Dessutom lottar vi ut 25 HELDAGSBILJETTER värde 2000:-

Det kommer bli en riktigt stjärnspäckad heldag i cannabisens tecken på Clarion Sign vid Norra bantorget i våran eminenta huvudstad.

Inte nog med att vi har hela förmiddagen fylld med läkare, patienter och talare som kommer ge oss en bättre inblick i medicinsk cannabis, så kommer vi även på kvällen att bjuda på galej.

Annons
CPH

Efter bankettmiddagen så kommer vi få höra ifrån Sveriges kanske just nu största artist Cornelia Jacobs, vinnare av melodifestivalen 2022 och den som gav Sverige en fjärdeplats i Eurovision.

Därefter börjar några riktigt spännande punkter…

Det kommer vara ett inledande samtal med bland annat patienter, tillverkare, läkare och vårdpersonal som kommer följas upp av en panel bestående av Johan Wicklén, Mattias Svensson, Christian Engström och mig, Otto Larsson. Vi ska diskutera Johans bok ”Vi ger oss aldrig” och den situationen som vi står inför idag kring debatten om cannabis.

Boken som enligt Tv4 ”återtände cannabisdebatten i Sverige” kommer nu fortsätta vara i fokus, lite till.

Därefter kommer dagens mainspeaker Andrew DeAngelo att kontakta några hemliga gäster ifrån andra sidan Atlanten, och i person vem det blir vi får se på Fredag!

Efter Andrew kommer Cornelia att återta scenen, kanske med vinnarlåten. Och sist så avslutas kvällen med att Marco Perduca från Italien som med gäster ska ta oss till slutet av kvällen som blir när kvällens vinnare av en biljett till Amsterdam ska utses.

Dom 25 första av våra läsare att mejla info@smcc2022.se kommer erhålla var sin helt gratis ”ALL INCLUSIVE” biljett till SMCC 2022 till ett värde av 2000: – Sek per person.

Imorgon är också SISTA dagen att uppgradera från sina heldagsbiljetter om man vill ha med mat på köpet. De flesta av oss som varit på denna typ av event tidigare vet att det är kring matborden som kontakterna knyts, och dessa kontakter är inget jag vill missa.

Kvällens program SMCC2022

Kl. 18:30 Bankettmiddag med underhållning.
Kl. 20:00 Cornelia Jakobs uppträder
Kl. 20:10 Paneldebatt med tillverkare, läkare, vårdpersonal och patienter.
Kl. 20:45 Samtal på scen med – Johan Wicklen, Otto Larsson & Christian Engström
Kl. 21:45 Andrew DeAngelo får besöka av hemliga gäster via länk
Kl. 22:15 Cornelia Jakobs uppträder med: Hold Me Closer
Kl. 22:30 Cannabis i Europa! Marco Perduca tillsammans med gäster guidar oss vidare
Kl. 23:30 Vickning och vinnare av Amsterdam tävlingen kommer utses…

Slut Kl. 01:00

Hoppas vi ses där!

Författare