Den första THC-vänliga baren och restaurangen öppnar i Tennessee

Buds & Brews är Tennessees första bar och restaurang som serverar THC från hampa till massorna.

Tennessees första bar och restaurang som serverar THC öppnade idag i stadsdelen Germantown i Nashville. Restaurangen kommer undan med det eftersom THC i produkterna kommer från hampa, vilket gör det lagligt på federal nivå, enligt företaget.

Buds & Brews är delstatens första tegelstens- och murbruk THC-vänliga bar och restaurang som ligger på 1246 3rd Avenue i Nashville. ”Buds and Brews har en meny med exklusiva barmaträtter tillsammans med vårt eget sortiment av läckra cannabisinfluerade såser”, står det på webbplatsen.

Annons

Med andra ord kommer restaurangen och baren att servera rätter av amerikansk typ, men också tillhandahålla över 25 THC-infunderade kryddor för vanliga dressingar som ketchup, honungssenap, ranchdressing, biffsås, men som är infunderade med hampadrivet THC i portioner om 1-5 mg.

Restaurangen kommer också att erbjuda nyligen lanserade Cannabis-infused Beverage Coolers och såser som innehåller THC från hampa. WKRN rapporterar att du kan välja saker som ”Smokey Margarita” eller ”Bloody Maryjane”.

Medan cannabis kommer att finnas i baren att konsumera är produkterna uppdelade i individuella påsar och burkar.

Kylarna kommer i påsar i följande smaker: GrapeApe, LemonHaze och Sweet Tea OG Kush. Såserna å andra sidan är gjorda med lokalt odlad och extraherad hampadifferentierad THC. Varje sås innehåller 5 mg THC i varje burk.

Restaurangbesökare kan välja mellan 28 såser med lokalt odlad och extraherad hampadrivet THC. Det kulinariska såssortimentet innehåller ingredienser som olivolja eller företagets egen specialiserade grillsås.

Mike Solomon är delägare i Buds & Brews tillsammans med delägaren Dalton Crow och diskuterade vad kunderna kan förvänta sig med lokala medier.

”Du kan få kycklingfiléer och sedan kan du beställa THC-ranch”, säger Solomon till WKRN. ”Det som är infunderat är kryddorna. Vi har de 25 vanligaste kryddorna från ketchup, honungsmust, ranchdressing och steksås.”

Dessutom tillverkas alla produkter i Tennessee av Craft Cannabis products.

”Allt är 1-5 milligram per portion, vilket är väldigt litet så att du kan prova en massa saker”, säger Solomon. ”En rookie, en nybörjare eller en erfaren cannabisperson kan ha en rolig tid här portionskontrollerad mikrodosering.”

”Jag är glad över att få göra mitt fotavtryck och har slagit mig ihop med några fantastiska killar för att göra det”, säger Dalton Crow. ”Vi vill tilltala alla. Vi vill att alla ska försöka och komma och ge oss en chans och prova oss.”

I Tennessee kan för närvarande endast THC från hampa serveras på anläggningar som Buds & Brews. Ett lagförslag om användning för vuxna i delstaten misslyckades nyligen med att vinna mark. Lagförslaget, som kallas ”Free All Cannabis for Tennesseans Act”, är i praktiken dött efter att dess sponsor, delstatens representant för representanthuset Bob Freeman, drog tillbaka lagstiftningen från golvet.

Free All Cannabis for Tennesseans Act skulle ha tillåtit innehav av cannabis och koncentrat för vuxna som är 21 år eller äldre och ”överföring av marijuana eller marijuanakoncentrat mellan vuxna, i tillåtna mängder, utan ersättning” samt ”odling av upp till 12 marijuanaplantor för vuxna”.

Det skulle också ha öppnat upp alternativ för medicinsk cannabis för minderåriga under 18 år genom att tillåta ”en förälder, vårdnadshavare eller förmyndare att administrera en marijuana-produkt, med undantag för brännbara produkter, till en minderårig som föräldern, vårdnadshavaren eller förmyndaren har laglig rätt att utöva tillsyn över”.

Fram till dess har roliga inrättningar som Buds & Brews listat ut hur de ska arbeta inom lagens gränser.

Buds & Brews kommer att hålla en officiell invigning den 20 augusti.

Originalartikeln

Författare