Snoop producerar och spelar huvudrollen i en ny fotbollskomedi genom Death Row Pictures

Doggfather har just tecknat ett filmavtal med MGM genom sin nya studio Death Row Pictures.

Snoop Dogg gör en ny komedifilm tillsammans med Amazons MGM Studios.

I filmen, ”The Underdoggs”, spelar Snoop Jaycen ”2Js” Jenning, en före detta NFL-superstjärna som går med på att träna ett ungdomsfotbollslag i hopp om att göra en stor comeback.

Annons
Bang & Olufsen

Det är hans första projekt genom Death Row Pictures, en del av Snoops nyligen förvärvade Death Row Records, det skivbolag som startade hans rapkarriär.

”’The Underdoggs’ är ett riktigt personligt projekt för mig med tanke på att jag har tränat fotboll i över 15 år med Snoop Youth Football League som jag startade tillsammans med min långvariga affärspartner Constance Schwartz-Morini”, säger Snoop Dogg i ett uttalande.

Schwartz-Morini är en av Snoops produktionspartners i filmen. Filmen kommer också att samproduceras av Kenya Barris, skaparen av den framgångsrika tv-serien ”Black-ish”.

”Att ge tillbaka till samhället genom fotbollen har gett oss så många ovärderliga livslärdomar som vi har kunnat dela med oss av till barn i liknande situationer som min när jag växte upp”, fortsatte Snoop. ”Min förhoppning är att den här filmen ska kasta ljus över de realiteter som barn och vuxna möter i huvet och inom den komplexa fotbollsvärlden.”

Tidigare i år skapade Snoop rubriker efter att ha rockat halvtidsshowen i Super Bowl LVI tillsammans med Dr. Dre, som var hans mångåriga partner i det musikaliska brottet, samt Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent och Pulitzerprisvinnaren Kendrick Lamar.

Senare den här veckan kommer en annan film med Snoop i huvudrollen, den vampyrjagande actionfilmen ”Day Shift”, att ha premiär på Netflix. Han spelar tillsammans med Jamie Foxx.

Snoop har varit en upptagen man i år. Förutom att vara det nya ansiktet för Corona-ölen har han också marknadsfört flera NFT-projekt, kokat i köket igen med Martha Stewart och ska samarbeta med de internationella K-pop-megastjärnorna BTS.

Originalartikeln

Författare