Cornelia Jakobs räddade rösten med CBD-olja

Mitt under finalfirandet av Cornelia Jakobs så gör hon ett väldigt cannabisvänlig uttalande och ber Läkemedelsverket tillhandahålla CBD till svenskar.

Igår gick Cornelia Jakobs vidare till finalen i Eurovision med sin låt ”Hold Me Closer”. I ett inslag hos Expressen (44 sek) berättar hon att hon hade problem med rösten, men löste det genom att ta CBD-olja.

Cornelia Jakobs och hennes medförfattare till låten säger:

Annons

– Idag är det bättre än vad det var igår. Vi hittade ju CBD-olja härom dagen. Det… jävlar alltså! Jag vet inte om ni testat det? Men jag tog det igår kväll och jag kände att jag vaknade i morse – det är lagligt i Sverige, så du behöver inte bli nervös.

– Nej, nej, det är absolut lagligt i Sverige.

– Jag kände direkt hur du började såhär…

– Det var bara otroligt kul. Jag tänkte säga shoutout till Läkemedelsverket.

– Ja, alltså, jag menar det. Snälla Läkemedelsverket, ge ut CBD-olja till folket. Alltså folk behöver det. Förstår ni hur mycket tension jag har i min nacke efter den här veckan? Igår var jag såhär, det var som en sån här bara, såhär. Sen i morse vaknade jag, tre droppar tog jag igår kväll, vaknade som en ny liten purung prinsessa. CBD-olja.

Vi önskar Cornelia Jakobs ett jättestort lycka till i lördagens final. CBD FTW!

Författare