Drake blir delägare i Bullrider

The Certified Lover Boy, Drake är den som har slagit alla slags rekord på Billboards. Han är en älskad skådespelare, som spelade huvudrollen i den populära såpoperan Degrassi. Han är en slagrap -fanatiker som har bidragit till Ultimate Rap League. Dessutom vet folk att han är en affärsman som har investerat i flera fritids-, teknik- och hälsoföretag.

Om du känner Drake vet du att han är en man med många ansikten. Hans nya samarbete bör dock inte komma som en chock och kan möjligen ”röka” alla hans andra företag när det gäller framgång.

Det meddelades fredagen den 15 oktober att Drake kommer att hänga med sin partner Noah “40” Shebib som investerare, rådgivare och partner i det populära kanadensiska cannabismärket Bullrider.

Annons
Tesla

Drake berättade i ett pressmeddelande: ”Jag har alltid betraktat 40 som expert när det gäller cannabis så jag är väldigt glad över att investera, samarbeta och bidra till att sätta en ny standard för en förstklassig cannabisupplevelse.”
40 delade också med sig av hur hans personliga erfarenhet i rymden drog honom till varumärket, ”Mitt engagemang med Bullrider härrör från suget att hjälpa konsumenter att få tillgång till högkvalitativa stammar med samma terapeutiska fördelar som jag har kunnat njuta av.”

”Det är inte bara ett annat cannabismärke, Bullrider har en djup vördnad för kvalitets cannabis och dess medicinska egenskaper som jag alltid har varit väldigt passionerad om,” fortsatte han.

Enligt detta arrangemang kommer ”Hotline Bling” -rapparen att vara delägare med andra branschveteraner som inkluderar 40, Maxim Zavet och Lorne Greenberg. De fyra kommer att bygga upp varumärket genom att utöka sina erbjudanden. De förbereder sig för att släppa flera nya högkvalitativa strains, varor, detaljhandel och förstklassiga cannabisprodukter.

Farm-gate-flaggskeppsbutiken öppnar i Brampton, Ontario den här månaden. Men hur är det med Amerika?

Enligt utgåvan kommer Drake att se till att hans amerikanska fans får chansen att röka hans gräs. Han kommer att ”spela en roll när det gäller att ge råd och hjälpa till med strategi som en del av varumärkets uppdrag att få en oöverträffad cannabisupplevelse till den nordamerikanska marknaden.”

Originalartikeln

Författare