Sir Paul McCartney avslöjar att han gömmer hampskörd från unga tjuvar

Ryktena är sanna! Bob Dylan introducerade cannabis till The Beatles 1964 och tänk inte ens tanken på att sno några av Paul McCartneys hampaplantor!

I ett avsnitt av ”River Cafe Table 4” -podden som ursprungligen sändes den 4 oktober avslöjade Sir Paul McCartney, 79, att han måste gömma sin hampplantor för unga blivande tjuvar som frestas att stjäla växter och misstar dem för THC- rik cannabis.

I det 26 minuter långa avsnittet mindes McCartney också att han smakade vin för första gången med John Lennon i Paris, var vegetarian och odlade ekologiska växter på sin egendom i sitt lantliga herrgård i byn Peasmarsh i East Sussex.

Annons
Movs

”Vi odlar grödor”, sa den tidigare Beatles medlemmen. ”Vi gillar att odla vete, råg, ärtor och mer.” En särskild art stack ut.

”Vi börjar verkligen odla hampa”, erkände McCartney. ”Det som är intressant med regeringens reglering är att ungar kommer in och snor det, så vi måste förvara det på en plats där människor inte kan se det!”

Att odla hampa i Storbritannien kan vara lagligt om en person hoppar genom de rätta regleringsringarna. Endast hampväxter som har ett maximalt innehåll på 0,2 procent THC kan odlas i Storbritannien. Individer måste skaffa en licens från kommunkontoret för att odla hampaplantor, och kontoret kan införa begränsningar för jordbruksverksamheten.

Det är mycket lockande att stjäla en av Pauls hampaplantor. Tänk att få händerna på ett fläktblad som odlas av ingen mindre än McCartney – den ”mest framgångsrika musiker genom tiderna” med många mått.

Allt ekologiskt

McCartney fortsatte med att förklara att hans gårdar är 100 procent ekologiska och att gårdarna inte använder syntetiska bekämpningsmedel eller gödningsmedel.

”Det är organiskt”, sa han. ”Jag blev ekologisk för över 20 år sedan.” I slutet av 70 -talet valde McCartney att bli vegetarian, vilket han fortfarande praktiserar än idag och det handlar om hälsa. Han gör rutinmässiga yoga, handstands, till exempel.

McCartney verkade förklara vikten av att använda ingredienser som maskgjutningar. ”När jag först köpte gården fanns det några åkrar som min bonde skulle säga:” Det finns inga maskar på dessa åkrar. Det finns inget liv. ”

Maskgjutgods kan förbättra cannabisväxternas hälsa och ge långsiktig näring minus de skadliga kemikalierna. Enligt Marijuana Venture Magazine är maskgjutningar ”hemligheten till bra jord.”

”Det beror i grunden på att allt du gjorde var att tillsätta bekämpningsmedel och sedan gödningsmedel,” sa han. ”Jag tänkte, OK, det är en utmaning, vi kommer att vara ekologiska.”

Utöver hampa är McCartney också ett fan av öl och humle – som bara råkar vara en stapelgröda i regionen. ”I åratal hörde jag att min granne sålde marken bredvid oss, så jag gick dit och sa, ”jag hörde att du säljer humlträdgårdar…” Jag tänkte, jag måste starta humle. Det beror på att området vi är i Sussex är ett mycket rikt humleodlingsområde. ”

McCartney och Weed

Så sent som i april förra året bekräftade McCartney för Fox News utbredda misstankar om att The Beatles verkligen introducerades för gräset för första gången från Bob Dylan 1964. McCartney fortsatte att berätta historien som har berättats om och om igen.

”Dylan kom och han gick in i sovrummet med sin roadie”, sa McCartney. ”Ringo gick med för att se vad som hände. Så han hittar Dylan, rullar ihop en, och han tar ett bloss. Ringo säger, ”Taket rör sig neråt … Vi sprang alla in i rummet och sa:” Ge oss lite, ge oss lite! ”Så det var den allra första kvällen vi någonsin blev stenade med Dylan!”

McCartney rökte av och på hela sitt vuxna liv, in i 70 -årsåldern. Hans avlidna fru Linda McCartney passade som bekant också profilen av en ”finsmakare”. McCartney åkte dit för innehav vid flera tillfällen. År 1980 åtalades han för smuggling i Japan på cirka 200g cannabis. Det som slutade med en deportering från landet. Men den garvade rock’n’rollaren tog då en paus 2015 på begäran av sina barnbarn.

Originalartikeln

Författare