Cannabis Drinks Expo i Chicago och San Francisco

Dryck innehållandes cannabis har vi hört mycket om den senaste tiden, nu kommer Cannabis Drinks Expo till Chicago och San Francisco. Mellanvästern möter Stillahavskusten.

Marknaden för cannabisdrycker är en av de snabbast växande branscherna, och nu finns det evenemang som representerar den snabba tillväxten. 2022 Cannabis Drinks Expo, som anordnas av Beverage Trade Network, kommer att starta nästa månad och belysa den lagliga cannabismarknaden och ge en inblick i den verkliga potentialen för företag, enligt ett pressmeddelande från den 20 juni.

Expo-teman inkluderar att öka den totala kategorilistan genom att visa upp framgångsrika utställare, skapa nätverksmöjligheter och utforska nuvarande ”flaskhalsar i flera stater”.

Annons
stoner-merch

Så varför all denna uppståndelse? Den globala marknaden för cannabisdrycker beräknas växa från 503,58 miljoner dollar år 2020 till 2958,60 miljoner dollar år 2028, vilket motsvarar en CAGR på 24,5 % under prognosperioden 2021-2028. Detta inkluderar såväl de psykoaktiva dryckerna som hampainfusionerade drycker. Utöver enbart cannabis upplever dryckessektorn en radikal förändring i sig själv med en satsning på wellnessdrycker med naturliga ingredienser.

Mässan kommer att ha ett internationellt och nationellt fokus som erbjuder operatörer från flera stater synergistiska möjligheter att göra affärer med varandra.

Cannabis Drinks Expo ger cannabis- och dryckesindustrin en unik plattform för att utöka affärerna, utforska kategorin och hitta fantastiska varumärken. Temat för mässan 2022 är ”Growing the Category”.

Dryckestillverkare skulle kunna använda sig av en ökning av synligheten på en konkurrensutsatt spelplan. På mässan kommer du sannolikt att hitta hela spektrumet av varumärken.

”Cannabis Drinks Expo erbjuder varumärken som mitt en utsikt över en vals i ett mycket tidigt skede”, säger den berömda mästerblandaren Warren Bobrow till High Times. Bobrow är också känd som ”Cocktail Whisperer”, som ligger bakom den cannabisinblandade drycken Klaus som kan göras för att drickas. ”Två steg framåt. Ett bakåt. Två framåt ett bakåt, och nätverkande med dem du inte kan träffa på [LinkedIn] eller Instagram.”

Medan andra cannabisdrycksvarumärken fokuserar på söta ingredienser är Bobrow i stället mer intresserad av de raffinerade ingredienser som gör hans terpenframåtriktade dryck Klaus. Hans drycker listar ingredienser som Picketts™ ingefärssirap och fina fruktextrakt som kommer från Frankrike. Den är också utformad för att verka snabbt, vilket gör den till ett livskraftigt alternativ till andra leveranssystem för rekreation.

Utställningen fick också uppmärksamhet av lokala medier. ”Från hampabaserade sportdrycker till cocktails som gör dig hög har vetenskapen äntligen knäckt koden för att göra cannabisdrycker som inte smakar illa”, rapporterade Jonathan Bloom för NBC Bay Area News.

Världen av cannabisdrycker kan snabbt bli förvirrande, och därför är en del av programmet utformat för att göra det lättare att förstå. På mässan kommer experter att finnas tillgängliga för att klargöra och förklara processen för infusionsdrycker medan branschpaneler kommer att gå igenom fakta för att avmystifiera förfarandet för cannabisinfuserade drycker. Toppnamn inom cannabisindustrin kommer att erbjuda en hel dag med presentationer, som ännu inte alla har tillkännagivits. Deltagarna kan också surfa runt på utställningsgolvet och ta kontakt med företag som ligger i industrins framkant.

Bland utställarna finns producenter av medicinsk cannabis, odlare, cannabisproducenter, produktutvecklare, bearbetningsföretag, distributörer/transportörer, vingårdar, bryggerier, destillerier, företag som tillverkar märkesdrycker, dryckestillverkare, läkemedelsföretag, leverantörer av utrustning och tjänster, CBD-tillverkare, leverantörer av ätbara drycker, test- och laboratorietjänster, logistik- och försörjningskedjeoperatörer, dryckesdistributörer/grossister, dryckesimportörer, lobbyister/företag som arbetar med offentliga angelägenheter och politiska rådgivare.

Lyckligtvis tillhandahålls expo i Kalifornien samt Illinois med två evenemang. Se nedan för enskilda evenemang tider och platser.

San Francisco: South San Francisco Conference Center, 255 South Airport Boulevard, South San Francisco, Kalifornien 94080.

Chicago: 2 augusti 2022, Midwest Conference Center, 401 W. Lake St., Northlake, Illinois 60164.

Originalartikeln

Författare